Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Retail agency Cushman & Wakefield benoemt drie adviseurs

Klik om te vergroten

Wiertz, Kaufman en Rooda starten als junior vastgoedadviseur

 

Het Retail Agency team van Cushman & Wakefield is de afgelopen twee maanden uitgebreid met drie junior adviseurs. Het team telt 14 professional en staat onder leiding van Arjen Boesveldt, International Partner bij Cushman & Wakefield.

Rafaëla Wiertz (26) is gestart op 1 september na het afronden van haar MBA aan de Universiteit van Amsterdam, waarbij ze stage liep bij PON en tevens werkte aan een Research project van de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA). Daarvoor studeerde Wiertz psychologie aan de VU.

Alain Kaufman (26) is op 1 oktober gestart na zijn studie bedrijfskunde aan de Inter College Business School. Momenteel volgt hij de opleiding vastgoedkunde aan de Academie voor Vastgoed. Als stagiair werkte hij bij ABN AMRO Mees Pierson en bij Boomsma & Bruinsma Makelaars.

Naomi Rooda (23) is per 1 november is gestart in het Rent Review team van Retail Agency. Rooda studeerde Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam en heeft in 2016 de Master Planologie aan de Universiteit van Utrecht afgerond. Rooda liep tijdens haar studie stage bij Stichting Havensteder, Dura Vermeer Bouw Zuid West BV en op de afdeling Location Development van Ecorys.

Noot voor de redactie:

Voor een hoge resolutie portretfoto en voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid Wallisch
| Telefoon: 020 800 20 48 | Mobiel: 06 46881872

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact