Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman Wakefield opent flexkantoren in Eindhoven en Utrecht

UTRECHT
Newtonlaan 115
3584 BH
Utrecht
Nederland
+31 (0)30 210 6211EINDHOVEN
Flight Forum 40
5657 DB
Eindhoven
Nederland
+31 (0)40 798 3068


Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Regus voor de huur van flexibele kantoorruimte in Eindhoven en in Utrecht. Deze oplossing geeft antwoord op de toenemende vraag naar flexibele huisvesting voor de professionals in het Valuation & Advisory team. Dit team van bijna 50 professionals is landelijk actief en zal naar verwachting de komende tijd gestaag verder groeien.

Frank Adema, Head of Valuation & Advisory: “Onze professionals zijn moderne kenniswerkers die 80% van hun werk kunnen doen door hun laptop open te klappen en een internetverbinding tot stand te brengen. Het werk van deze mensen is verspreid door het land en ze wonen ook allemaal verspreid over het land. Met het bieden van deze flexwerkoplossingen beperken we reistijden naar projecten en woon-werkverkeer van onze medewerkers. Dat is belangrijk voor onze opdrachtgevers maar zeker ook voor onze mensen.”

Andere offiecs zijn in Amsterdam en Rotterdam.