Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield begeleidt verkoop twee kantoorgebouwen op Albury Park Hoofddorp

Klik om te vergroten
Cushman & Wakefield heeft onlangs de verkoop begeleid van twee kantoorgebouwen op Albury Park in Hoofddorp. Beide kantoorgebouwen zijn verkocht aan Intown Albury Park B.V.

De kantoorgebouwen zijn gelegen aan Hoeksteen 40 en 54-72 in Hoofddorp. Het kantoorgebouw gelegen aan Hoeksteen 40 heeft een vloeroppervlak van circa 3.896 m² en 85 parkeerplaatsen, Hoeksteen 54-72 heeft een vloeroppervlak van circa 8.516 m² en 225 parkeerplaatsen. Huurders van de kantoorgebouwen zijn o.a. Fokker Services B.V. en Axus Nederland B.V. Een koopsom wordt niet bekendgemaakt.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper. DLA Piper trad op als juridisch adviseur namens verkoper.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact