Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Promoties bij Cushman & Wakefield

Associates 2016
Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield heeft vier professionals - werkzaam binnen de afdelingen Retail, Taxaties en Offices - gepromoveerd tot Associate:

  • Hugo Franck, MSc - Associate Leasing Agency Retail
  • Jurjen van der Broek, MRICS RT - Associate Valuation & Advisory 
  • Ronald van der Zalm, MRICS RT - Associate Valuation & Advisory 
  • Roel de Both, MRICS RT - Associate Leasing Offices Tenant Representation

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Nederland: “Ik ben erg trots op de promotie van vier van onze professionals. Ze hebben allen een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere groei en ontwikkeling van onze business in Nederland. En belangrijker nog, ze laten elke dag zien dat ze op echte waarde kunnen toevoegen aan de doelen en ambities van onze opdrachtgevers. Hun promotie is dan ook naast een blijk van waardering ook een erkenning van hun professionaliteit en expertise.”