Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Koemans naar Cushman & Wakefield

Ronald Koemans
Klik om te vergroten

Ronald Koemans MRICS RT RMT (33) is per 1 augustus 2016 benoemd tot Senior Offices Consultant in het Capital Markets team van Cushman & Wakefield. Koemans is Register Taxateur (RT RMT) en RICS-member. De afgelopen twee jaar werkte hij bij Colliers International, eerst als taxateur en later als Consultant Capital Markets. Daarvoor werkte hij 10 jaar bij Basis Bedrijfshuisvesting in Leiden als adviseur in commercieel vastgoed. Bij Cushman & Wakefield richt Koemans zich op de aan- en verkoopbegeleiding van kantoren en kantorenportefeuilles voor vastgoedbeleggers en –eigenaren.

Koemans studeerde Management Economie en Recht, Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Inholland. Aansluitend behaalde hij zijn Register Taxateur diploma bij SVM NIVO en is hij RICS-member.

Mathijs Flierman, Partner en Head of Capital Markets bij Cushman & Wakefield: “Onze opdrachtenportfolio breidt zich nog steeds uit en we hebben de afgelopen jaren onze positie op de vastgoedbeleggingsmarkt fors versterkt. Met een marktaandeel van ongeveer 16% behoren we tot de top vastgoedbeleggingsadviseurs van Nederland. De komst van Ronald betekent een verdere investering in onze groei-ambities op de kantorenmarkt. Hij heeft een indrukwekkend track record opgebouwd als taxateur én als beleggingsadviseur in commercieel vastgoed. Een goede uitgangspositie om echte waarde toe te voegen aan de ambities en doelstellingen van onze opdrachtgevers.”