Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Underwriters Laboratories huurt kantoorruimte in Arnhem

Westervoortsedijk 60 Arnhem
Klik om te vergroten

Woningcorporatie Stichting Vivare heeft recent een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor haar voormalige kantoor aan de Westervoortsedijk 60 in Arnhem.

De nieuwe gebruiker is Underwriters Laboratories (UL). Met de komst van UL is het gebouw na een periode van leegstand weer grotendeels in gebruik genomen. Cushman & Wakefield adviseerde UL bij deze transactie. Vivare werd begeleid door JLL, die hen ook adviseerde bij het aanhuren van het nieuwe hoofdkantoor in Arnhem.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact