Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Ford Nederland huurt in The Garden in Amstelveen

The Garden
Klik om te vergroten

Ford Nederland en verhuurder QP Amstelveen zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 2.140 m² kantoor- en 125 m² archiefruimte in The Garden in Amstelveen. Ford huurt eveneens 22 parkeerplaatsen in de garage onder het complex. De huurder neemt zijn intrek in Oak building, het grootste gebouw van The Garden met een vloer-oppervlak van circa 6.663 m2, In The Garden is momenteel nog 6.700 m² voor de verhuur beschikbaar.

The Garden – een kantorencomplex dat bestaat uit 4 gebouwen - ligt aan de Stroombaan 10-16 in Amstelveen. Ieder kantoorgebouw heeft een eigen entree, toegankelijk via de gemeenschappelijke, groene binnentuin. Andere huurders in het complex zijn onder andere Nestlé, MCLS Europe, Daum Games en Grenke Finance. Zij hebben voor deze locatie gekozen vanwege de goede bereikbaarheid en de ligging dichtbij het Stadshart van Amstelveen.

De verhuurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door CBRE. Cushman & Wakefield trad op als adviseur van Ford Nederland.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact