HB Capital koopt winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht

Brusselse Poort
Klik om te vergroten

HB Capital, de zelfstandige investeringsmaatschappij van de familie Blokker, heeft winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht gekocht van EPI Special Opportunities 4, een fonds dat wordt geadviseerd door Tristan Capital Partners en mede-investeerder Sectie5.

Winkelcentrum Brusselse Poort heeft een omvang van ca. 20.000 m2 en telt ruim 50 huurders. Brusselse poort is het belangrijkste winkelcentrum voor Maastricht-West en de Belgische grensstreek. Belangrijke huurders in dit stadsdeelcentrum zijn Albert Heijn XL, Jumbo, Blokker, Kwantum, C&A, Hema, Kruidvat en Etos.

Richard Dallinga, Managing Director Real Estate van HB Capital: “De aankoop van Brusselse Poort past goed in de vastgoedstrategie van HB Capital, namelijk versterking van de Nederlandse portefeuille en uitbreiding van de portefeuille in de rest van Europa en Noord-Amerika".

Cushman & Wakefield (commercieel adviseur) en CVO (technisch adviseur) traden in deze transactie op voor HB Capital, CBRE trad op voor de verkoper en Houthoff Buruma als juridisch project adviseur voor zowel koper als verkoper.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact