Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Foodretailer Market 33 naar de Zuidas

Market 33
Klik om te vergroten

Foodretailer Market 33 heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van 700 m2 op de begane grond van gebouw New Amsterdam aan de Claude Debussylaan 33 op de Amsterdamse Zuidas. Cushman & Wakefield begeleidde deze transactie namens eigenaar Vesteda.

Urban foodcourt Market 33 opent deze zomer op de Zuidas voor lunch, diner, borrel en meetings. Het concept bevat tien verschillende foodstands met horecaconcepten variërend van juicy hamburgers tot duurzaam gevangen vis en van knapperige flammkuchen tot Asian streetfood. Market 33 biedt ook vergaderfaciliteiten, een pop-up ruimte voor leuke initiatieven, een eigen koffiebar en mogelijkheden voor borrels aan de centrale bar.

Market 33 kiest voor New Amsterdam vanwege de gunstige ligging vlakbij station Amsterdam Zuid en de goede zichtlocatie van het gebouw op een hoek met veel passanten en een open uitstraling door de glazen puien in de plint. Daarbij sluit het Urban foodcourt-concept van Market 33 naadloos aan bij de ontwikkeling van de Zuidas naar een gebied gericht op werken, wonen én leven.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact