Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Synechron huurt 961 m² in Alpha Tower in Amsterdam Zuidoost

Alpha Tower
Klik om te vergroten

Synechron heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in Alpha Tower aan De Entrée 11-97 in Amsterdam Zuidoost. Cushman & Wakefield trad op namens verhuurder Commerz Real Investmentgesellschaft mbH.

Synechron is wereldwijd een van de snelst groeiende business consulting, digital en technology service providers voor financiële instellingen. Het bedrijf richt zich op organisatieontwikkeling en –verandering, digitale transformaties en IT solutions.
Synechron huurt 961 m2 op de eerste verdieping en heeft voor Alpha Tower gekozen vanwege de hoogwaardige uitstraling en de gunstige ligging.

De verhuur van Alpha Tower is in collegiale samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield tot stand gekomen. Rockstone vertegenwoordigde Synechron.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact