Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Savills Fund Management verhuurt 2750 m² kantoorruimte aan Stryker

Mercurius Amsterdam
Klik om te vergroten

Savills Fund Management GmbH heeft een nieuwe huurovereenkomst in Mercurius in Amsterdam Zuidoost ondertekend. De overeenkomst heeft betrekking op circa 2.750 vierkante meter kantoorruimte.

Nieuwe huurder Stryker European Operations B.V. is een van 's werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven. Stryker European Operations B.V. is onderdeel van Stryker en het Europees hoofdkantoor is tevens gevestigd in Amsterdam Zuidoost, aan de Herikerbergweg 110.

Mercurius (11.179 m²) is gelegen in het midden van het hoogwaardige kantorenpark Plaza ArenA in het centrumgebied van Amsterdam Zuidoost. De afgelopen jaren heeft dit gebied een enorm positieve ontwikkeling doorgemaakt. Zowel het nieuwe Intercity NS-station als de opening van de Ziggo Dome hebben hiertoe bijgedragen. Tevens zijn er in de afgelopen periode diverse hotels geopend waardoor het een volwaardig stedelijk gebied is geworden waar men kan werken, winkelen, sporten, wonen en uitgaan.

Momenteel is nog circa 6.000 m² beschikbaar voor verhuur in Mercurius.

Bij deze transactie is verhuurder Savills Fund Management GmbH geadviseerd door Savills. Stryker European Operations B.V. werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact