Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Niels van der Ham benoemd tot Associate Retail Agency

Niels van der Ham
Klik om te vergroten

Niels van der Ham (38) is per 1 april 2016 benoemd tot Associate Retail Agency bij Cushman & Wakefield. Van der Ham is afkomstig van Colliers International waar hij de afgelopen twee jaar werkte als Senior Retail Consultant. Daarvoor was hij tien jaar werkzaam bij B&O Retail als Retail Property Consultant. Bij Cushman & Wakefield gaat

Van der Ham zich richten op het adviseren en begeleiden van nationale en internationale beleggers en retailers voor de aan- en verhuur van A1-retaillocaties. Van der Ham maakt deel uit van het Retail Agency team dat onder leiding staat van Arjen Boesveldt, Partner en Head of Retail Nederland.

Arjen Boesveldt, Partner & Head of Retail Cushman & Wakefield Nederland, zegt over de benoeming van Van der Ham: “Niels van der Ham is al meer dan vijftien jaar actief als vastgoedadviseur waarvan twaalf jaar in high street retail. Hierdoor is hij een uitstekende toevoeging op het Retail Agency team van Cushman & Wakefield. Zijn specifieke expertise en track record is daarom zeer relevant voor de verdere groei van onze business en marktpositie en uiteraard een sterke basis voor onze opdrachtgevers.”

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact