Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

C&W begeleidde aankoop distributiecentrum Swiss Sense in Uden

Swiss Sence Uden
Klik om te vergroten

Amsterdam, 19 april 2016 – Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft de aankoop begeleid van het distributiecentrum voor Swiss Sence in Uden namens Standard Life Investments. Dit logistieke centrum voor matrassen- en beddenfabrikant Swiss Sense in Uden heeft een oppervlakte van circa 23.629 m2 en is gelegen aan Jagersveld 13-15. Standard Life Investments heeft het distributiecentrum verworven voor een bedrag van circa € 17 miljoen. Met Swiss Sense is een huurcontract afgesloten met een looptijd van 10 jaar. 

Swiss Sence Uden
Distributiecentrum Swiss Sence, Jagersveld 13-15, Uden

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact