Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

VidaXL huurt logistieke ruimte aan de Ambachtstraat in Venray

VidaXL Venray
Klik om te vergroten

Altera Vastgoed heeft ca. 18.200 m² hoogwaardige logistieke ruimte gelegen aan de Ambachtstraat 30 te Venray, verhuurd aan VidaXL. VidaXL is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor huis, tuin, garage en klussen. VidaXL zal vanuit de vestiging in Venray haar klanten uit een groot aantal landen binnen en buiten Europa gaan bedienen. Door deze verhuur stijgt de bezettingsgraad boven de 90% voor de bedrijfsruimtesector.
Altera Vastgoed is bij deze transactie bijgestaan door Cushman & Wakefield, die de opdracht tot verhuur heeft voor deze locatie.

VidaXL huurt tevens het naastgelegen pand van 11.000 m², de totale transactie komt daarmee op ca. 30.000 m².

Ook in deze transactie traden Cushman & Wakefield namens de eigenaar, een niet nader te noemen belegger.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact