Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Roel de Both genomineerd voor Young Talent Award

Roel de Both 2016
Klik om te vergroten

De jury van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 heeft vijf kandidaten genomineerd. De winnaar ontvangt een trofee en van ASRE een opleiding ter waarde van 5.000 euro.
Uit de voordrachten door lezers van Vastgoedmarkt zijn de volgende kandidaten geselecteerd: Roel de Both (30), Consultant Tenant Representation Cushman & Wakefield; Werner van Sprundel (27), hoofd Research Colliers International); Rebecca Haasdijk (28), Property Manager Verwey Vastgoed; Martijn van Engelen (26), Technisch Manager Vastned; en Jessie Wagenaar (35), directeur Verkoop & Gebiedsmarketing BPD Ontwikkeling. Zij zullen de komende maanden met elkaar strijden om de titel Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent 2016.

Het afgelopen jaar werd de titel in de wacht gesleept door Klaas Boekschoten, Assetmanager Winkelcentra bij ASR Vastgoed Vermogensbeheer. Hij kreeg de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent 2015 uitgereikt na een spannend slotdebat tijdens de jaarlijkse vastgoedbeurs Provada in de RAI Amsterdam.

De genomineerden zullen laten zien wat zij aan vakkennis en vaardigheden in huis hebben en of zij beschikken over een goed netwerk in de vastgoedsector. Zij zullen van zich laten horen in blogs op Vastgoedmarkt.nl en online stemmen verzamelen. Lezers en bezoekers van vastgoedmarkt.nl kunnen vanaf 29 februari hun stem uitbrengen op een van de genomineerden. Deze stemronde sluit op 8 juni, de dag voor het slotdebat tijdens de Provada 2016.

De genomineerden treffen elkaar voor het eerst in een debatronde tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 21 april 2016 in Theater Amsterdam te Amsterdam. Onder leiding van juryvoorzitter Cuno van Steenhoven zullen de kandidaten met elkaar in debat gaan. De bezoekers van het Vastgoedmarkt Trends Congres en de jury van de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 bepalen vervolgens welke drie kandidaten doorgaan naar de tweede ronde. Ook telt daarin het cijfer mee dat de redactie kandidaten heeft gegeven voor de inzet van sociale media en de blogs.

Een slotdebat op donderdag 9 juni 2015 om 11.00 uur in de stand van Vastgoedmarkt tijdens de vastgoedbeurs Provada in RAI Amsterdam bepaalt uiteindelijk wie zich Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent 2016 mag noemen. Opnieuw discussiëren de overgebleven drie kandidaten met elkaar onder leiding van de juryvoorzitter. Vervolgens worden de kandidaten aan de tand gevoeld door de leden van de jury, waarna deze zich terugtrekt om op basis van de internetstemmen en de scores in beide rondes de winnaar te bepalen. Direct aansluitend volgt de uitreiking van de trofee en de opleidingscheque, ter beschikking gesteld door ASRE.

De jury bestaat dit jaar uit: Cuno van Steenhoven, voormalig bestuursvoorzitter DTZ Zadelhoff (voorzitter); Richard Gerritsen, regional director European Sales Yardi Systems; Klaas Boekschoten, assetmanager winkelcentra ASR Vastgoed Vermogensbeheer (winnaar 2015); en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

U kunt vanaf nu hier stemmen.