Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield huurt kantoorruimte aan voor XL Catlin/XL Insurance Company SE

Xl Catlin
Klik om te vergroten

Cuserpark Vastgoed B.V. (een entiteit van Maarsen Groep) heeft ca. 1.505 m² kantoorruimte en 26 parkeerplaatsen langjarig verhuurd aan XL Catlin/ XL Insurance Company SE in gebouw Nieuwe Rijn. Het gebouw bestaat uit ca. 3.750 m2 kantoorruimte en is voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Bovendien beschikt het over twee dakterrassen. Nieuwe Rijn maakt onderdeel uit van het complex Cuserpark.

Cuserpark ligt op een paar minuten van de Zuidas, vlakbij Schiphol en het Amsterdamse Bos, en omvat in totaal vijf luxe kantoorpaviljoens in een parkachtige opzet met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 11.000 m2. Deze kantoren zijn, op twee units van elk ca. 400 m², nagenoeg volledig verhuurd aan onder andere Ebbinge & Company, Eversheds , Nielen Schuman, IBS Capital Management B.V. en Maxxium Nederland. Elk gebouw heeft een eigen identiteit en karakter. Wat de paviljoens gemeen hebben is een luxe uitstraling, onder andere door het gebruik van duurzame materialen zoals natuursteen, glas en roestvrij staal.

De exploitatie van Het Cuserpark wordt rechtstreeks vanuit de Maarsen Groep verzorgd. De visie van Maarsen Groep is er op gericht dat zij al de door haar ontwikkelde gebouwen, zelf in exploitatie neemt. Alleen op deze manier kan zij de kwaliteit langdurig waarborgen. Maarsen Groep heeft zelf een service coördinator in dienst die 24 uur per dag bereikbaar is.

Maarsen Groep richt zich op het toevoegen van waarde aan onroerende zaken, door (her)ontwikkeling en een actieve relatie met huurders. Voor derden en voor de eigen portefeuille. Dit geldt voor kantoren, bedrijfsruimte, winkels, woningen en gebiedsontwikkelingen in heel Nederland.

Bij deze transacties is de Maarsen Groep geadviseerd door CBRE en XL Catlin / XL Insurance Company SE door Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact