Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

CLEVER REAL ESTATE VERKOOPT WONINGCOMPLEX AAN DE RIJSWIJKSTRAAT IN AMSTERDAM

Rijswijkstraat Amsterdam
Klik om te vergroten

Clever Real Estate, een samenwerkingsverband tussen leegstandbeheerder Camelot Europe en bouwer en vastgoedontwikkelaar KlokGroep, heeft een woningcomplex bestaande uit 229 woningen aan de Rijswijkstraat in Amsterdam verkocht aan een particuliere belegger.

Het woningcomplex is een voormalig kantoorgebouw dat is getransformeerd naar woningen voor eenpersoonshuishoudens. Het complex is in november 2014 opgeleverd en is sindsdien vrijwel geheel verhuurd. De woningen zijn uitstekend geschikt voor onder andere studenten, expats en young professionals. De woningen worden volledig gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.

Clever Real Estate werd voor deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield, Houthoff Buruma trad op als juridisch adviseur. De koper is geadviseerd door RechtStaete vastgoedadvocaten & belastingadviseurs.