Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Persverklaring verhuurders V&D-warenhuizen

De verhuurders van V&D-warenhuizen hebben zojuist kennis genomen van het bericht dat een doorstart van V&D met Cool Investments van de baan is. Zij betreuren het voor alle betrokkenen dat het niet is gelukt een passende oplossing te vinden. Er was onder de verhuurders brede support voor het initiatief Kahn.

De verhuurders beraden zich over de nu ontstane situatie en op de volgende stap. Tot nader order worden er geen verdere mededelingen gedaan.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact