Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Ingram Micro huurt op Secoya Campus in Utrecht

Secoya Campus
Klik om te vergroten

MN heeft namens Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek met Ingram Micro een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor het gebouw C op de Secoya Campus. Ingram Micro huurt per medio 2016 circa 4.245 m² kantoorruimte op de 2e, 3e en 4e verdieping van het gebouw.

De Secoya Campus ligt op Papendorp, het bedrijvenpark van Utrecht. Na het vertrek van huurder Atos, die het gehele complex van bijna 36.000 m² huurde heeft eigenaar plannen opgesteld voor een grootschalige upgrade. Inmiddels is meer dan 50% van het complex verhuurd aan organisaties zoals Tribes, Grontmij, Color Business Center, HTC en Baker Tilly Berk.

Op de Secoya Campus zullen naast Ingram Micro, onderdelen van het door Ingram Micro recent overgenomen Docdata en Dupaco onder één dak samengevoegd worden.

Cushman & Wakefield trad op als adviseur van huurder Ingram Micro, een van de grootste distributeurs van IT-producten en -diensten ter wereld. De verhuurder werd geadviseerd door CBRE, die het gehele complex ook in beheer heeft.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact