Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

GREEN verkoopt 'Flow Amsterdam' aan Catella Real Estate

Klik om te vergroten

GREEN en Catella Real Estate hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de winkelplint met restaurants en ondergrondse parkeergarage aan de Europaboulevard in Amsterdam, die lokaal bekend staat als ‘Flow Amsterdam’. De koopprijs bedraagt ruim € 26 miljoen.

Het gebouw heeft een omvang van ongeveer 7.300 m² verhuurbare vloeroppervlakte. De begane grond en eerste verdieping van het gebouw zijn in gebruik als winkelruimte en restaurants en de bovengelegen verdiepingen als onderwijsruimte voor het ROC van Amsterdam. De winkelruimte wordt gehuurd door Fit for Free, Hans Struijk, Action en Dirk van den Broek. De restaurants die in Flow Amsterdam zijn gevestigd zijn restaurant Vandaag en De Kreeftenbar. De ondergrondse parkeergarage bevat 172 parkeerplaatsen.

Bijzonderheden van het object zijn onder andere de mix in gebruik, de aantrekkelijke locatie tegenover de RAI en de nabijheid van het stadscentrum van Amsterdam.

Catella Real Estate werd bij de aankoop geadviseerd door DLA Piper en Savills. GREEN werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact