Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Deka Hot Moerdijk GmbH verkoopt groot logistiek complex in Moerdijk

Transitoweg 1
Klik om te vergroten

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens Deka Hot Moerdijk GmbH & Co.KG de verkoop begeleid van een groot logistiek centrum van ruim 43.000 m2, gelegen in Moerdijk aan de Transitoweg 1. Dit grootschalige multifunctionele complex is gelegen op ee kavel grond van ruim 8 hectare en bestaat uit twee separate gebouwen met een totale oppervlakte van circa 43,910 m² bedrijfsruimte en circa 4,186 m² kantoorruimte.

Het object is aangekocht door Inter-Sprint Banden B.V., een van Europa´s grootste distributeurs van auto- en truckbanden, die deze locatie voor eigen gebruik zal gaan inrichten. Inter-Sprint is bij deze aankoop geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact