Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield wederom ISAE 3402 gecertificeerd

ISAE 3402
Klik om te vergroten

Wederom heeft Cushman & Wakefield de ISAE 3402 type II certificering behaald. Met deze certificering laten wij zien dat de kwaliteit van onze dienstverlening van hoge kwaliteit is. Veel van onze nationale en internationale opdrachtgevers moeten voldoen aan de AIFMD en staan onder toezicht van de nationale toezichthouders. Deze certificering geeft aan dat alle aan Cushman & Wakefield uitbestede activiteiten in goede handen zijn. De audit ten behoeve van de certificering is uitgevoerd door één van de 'big four' accountancy firma's.

Michel Chang, Head of Asset Services van Cushman & Wakefield: “We zijn trots dat we wederom de certificering succesvol hebben afgerond. Cushman & Wakefield heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de professionalisering van de Property & Asset Managementactiviteiten. De ISAE 3402 certificering is de bevestiging aan opdrachtgevers dat wij ´in control´ zijn met de property management activiteiten die wij uitvoeren.”

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact