Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Vacature Taxateur (alle niveaus)

Vacature
Klik om te vergroten

De service line Valuation & Advisory heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. In verband met de beoogde verdere groei en de uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij voor ons Valuation & Advisory team in Amsterdam op zoek naar junior, medior én senior taxateurs.

In de functie van taxateur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende taxatieopdrachten, lever je een actieve bijdrage aan de acquisitie van nieuwe opdrachten en onderhoud en ontwikkel je de relaties met bestaande opdrachtgevers.

Functie-eisen/vaardigheden/competenties

Voor de invulling van deze vacature komen wij graag in contact met kandidaten die zich herkennen in en voldoen aan de volgende functie-eisen en eigenschappen.

 • afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau;
 • minimaal 2 jaar relevante en bewezen werkervaring in de vastgoedsector;
 • residential ervaring (complexgewijs, corporatiesector, woningfondsen) is een pre;
 • ervaring met exploitatiegebonden vastgoed, zoals horeca, hotels en specialities, is een pre;
 • lid van de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) (of bereid zijn dit te worden);
 • RICS Registered Valuer (of bereid zijn dit te worden);
 • lid NRVT (of bereid zijn dit te worden);
 • uitstekend cijfermatig inzicht en analytisch vermogen;
 • professioneel en kwaliteitsgedreven; 
 • commercieel en klantgericht;
 • standvastig, gedreven en resultaatgericht;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en een overtuigende persoonlijke presentatie;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
 • goede tot uitstekende kennis van het gehele MS Office pakket;
 • in het bezit van een geldig rijbewijs.

Valuation & Advisory

Cushman & Wakefield is een van de grootste vastgoedtaxateurs ter wereld. Wij taxeren voor vooraanstaande beleggers, publieke en private bedrijven, banken, REITs (fiscale beleggingsinstellingen), institutionele fondsen en verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren op maat gemaakte diensten en oplossingen al naar gelang de wensen van de cliënt.
Onze taxaties zijn gebaseerd op nationale, Europese en internationale standaarden, waaronder International Valuation Standards, RICS, NRVT en TEGOVA.
De opdrachten en werkzaamheden van de afdeling Valuation & Advisory in Nederland bestaan onder meer uit portfoliotaxaties, taxaties voor aan- of verkoop, reguliere taxaties, jaarlijkse en kwartaaltaxaties, huurherzieningen, WOZ procedures, taxaties voor financieringsdoeleinden, taxaties voor (her)ontwikkelingsprojecten, marktonderzoek en vergelijkend onderzoek.

Werkomgeving

Wij bieden je een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een succesvol, sterk groeiend en enthousiast team. Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Cushman & Wakefield (inter)nationale doorgroeimogelijkheden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw curriculum vitae en motivatie naar Nicole Wilson: nicole.a.wilson@cushwake.com

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact