Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Basisfonds Stationslocaties verkoopt 6 kantoorgebouwen

Haarlem, Kennemerplein 6-14
Klik om te vergroten

Basisfonds Stationslocaties CV heeft de zogenoemde ´Transit Portefeuille´ verkocht aan een combinatie van Cairn Real Estate (voormalig MPC Capital) en een buitenlandse investeerder. De portefeuille omvat zes hoogwaardige kantoren allen gelegen op stationslocaties verspreid over Nederland (Breda, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Schiedam en Utrecht) met een totaal vloeroppervlak van circa 52.500 m2. Met uitzondering van het kantoor in Haarlem zijn alle gebouwen volledig verhuurd aan stabiele en hooggekwalificeerde partijen waaronder het UWV, de Rijksgebouwendienst en de gemeente Schiedam. De portefeuille is aangekocht voor een bedrag van € 69 miljoen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield was exclusief aangesteld door Basisfonds Stationslocaties CV voor de begeleiding van de verkoop. Houthoff Buruma was verantwoordelijk voor de juridische advisering. Koper is begeleid door Loyens & Loeff.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact