Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

MCI verhuist naar Koningshof

Koningshof Amsterdam
Klik om te vergroten

Congres- en evenementenmanagementbureau MCI (www.mci-group.com) heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 1.500 m² kantoorruimte in gebouw Koningshof aan de Schipluidenstraat 4 in Amsterdam. MCI is momenteel gevestigd aan de Jan van Goyenkade in Amsterdam. De verhuurder, een private vastgoedbelegger, kocht de Koningshof eerder dit jaar van Pramerica. Sindsdien is door de beheerder van het gebouw, Boatex Beheer, gestart met een grootschalige renovatie. Van de totaal ca. 15.000 m² is er inmiddels nog maar circa 2.000 m² voor de verhuur beschikbaar.

Cushman & Wakefield begeleidde deze transactie namens MCI. Colliers International adviseerde verhuurder.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact