Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Looije Properties sluit twee huurovereenkomsten voor bedrijfsruimten in Ridderkerk

Keurmeesterstraat, Ridderkerk
Klik om te vergroten

Looije Properties heeft een tijdelijke huurovereenkomst gesloten met zowel Bakkersland als met een lokale logistieke dienstverlener voor de verhuur van bedrijfsruimte aan de Keurmeesterstraat 20-26 in Ridderkerk. Het totale complex omvat circa 21.500 m2 bedrijfsruimte en circa 2.000 m2 kantoorruimte en is gelegen op Donkersloot-Noord, het grootste bedrijventerrein van Ridderkerk.

Met Bakkersland is een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.278 m2. Bakkersland is de grootste bakkerijorganisatie van Nederland met in totaal zeventien bakkerijen. Met de logistiek dienstverlener is een overeenkomst gesloten voor de huur van circa 5.182 m2 bedrijfsruimte en 315 m2 kantoorruimte.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde samen met Industrial Real Estate Partners de verhuurder van het complex, Looije Properties, bij de totstandkoming van de verhuurovereenkomsten.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact