Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

MICHIEL BOONEN WORDT NIEUWE VOORZITTER COMMISSIE RESEARCH & EDUCATIE NEDERLANDSE RAAD WINKELCENTRA

Michiel Boonen
Klik om te vergroten

Michiel Boonen (27) van Cushman & Wakefield is benoemd tot voorzitter van de Commissie Research & Educatie van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW). Hij volgt hiermee Boris van der Gijp van Syntrus Achmea Real Estate & Finance op die de afgelopen vier jaar voorzitter was. Boonen is bij internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield verantwoordelijk voor Research. Als voorzitter Research & Educatie van NRW neemt hij eveneens zitting in de NRW Scriptieprijs commissie.

De NRW heeft zich tot doel gesteld continu te werken aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig winkellandschap. Jaarlijks organiseert NRW bijeenkomsten voor de leden om informatie uit te wisselen, te discussiëren en elkaar te informeren over actuele nationale en internationale ontwikkelingen. De Commissie Research & Educatie is gericht op het signaleren en communiceren van ontwikkelingen, vernieuwingen en trends en verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van themabijeenkomsten van NRW.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact