Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Bart van Twillert, Unibail Rodamco, winnaar van 13e editie Cushman & Wakefield bowlingtoernooi

Van Twillert
Klik om te vergroten

Op donderdag 5 november 2015 vond de 13e editie plaats van het jaarlijkse Cushman & Wakefield bowlingtoernooi bij Knijn Bowling aan het Scheldeplein in Amsterdam. In totaal namen zo´n 180 relaties en medewerkers van Cushman & Wakefield deel aan het toernooi.

Individuele winnaar van het toernooi is geworden Bart van Twillert, Director Development & Investment Management van Unibail Rodamco met een totaalscore van 193 punten.

Cushman & Wakefield organiseerde het jaarlijkse bowlingtoernooi voor de dertiende keer. Het evenement is in 2003 begonnen als een toernooi voor de zakelijke relaties in de retailsector. Inmiddels is het uitgegroeid tot een evenement voor relaties afkomstig uit alle sectoren van de markt waarin Cushman & Wakefield actief is.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact