Merin verhuurt bedrijfsruimte in Rotterdam

Nieuwesluisweg Rotterdam
Klik om te vergroten

Merin B.V. heeft voor de verhuur van een distributiecomplex aan de Nieuwesluisweg 200 in Rotterdam een huurovereenkomst gesloten met een internationale handelsonderneming. De overeenkomst betreft een bedrijfs- en kantoorruimte gelegen aan de Nieuwesluisweg 200 op bedrijventerrein Distripark Botlek dat beschikt over 3.508 m2 bedrijfsruimte en 1.003 m2 kantoorruimte op één bouwlaag met eigen entrees en een buitenterrein van 4.370 m2.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde Merin bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 200 eigen gebouwen in heel Nederland.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact