Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

RECHTBANK AMSTERDAM VERLENGT HUUROVEREENKOMST AAN PARNASSUSWEG 103 IN AMSTERDAM

Rechtbank Parnassusweg
Klik om te vergroten

De Staat der Nederlanden verlengt huurovereenkomst met Van Boom & Slettenhaar Fondsmanagement

De Staat der Nederlanden heeft ten behoeve van de Rechtbank Amsterdam, de huurovereenkomst voor de Parnassusweg 103 in Amsterdam langjarig verlengd. De huurovereenkomst betreft de huur van ca. 10.000 m2 kantoorruimte en ca. 2.000 m2 archief- en/of stallingsruimte. De verlenging van de huurovereenkomst is afgestemd op de geplande nieuwbouw van de Rechtbank Amsterdam die de komende jaren wordt gerealiseerd.

Van Boom & Slettenhaar Fondsmanagement, beheerder van vastgoedfondsen voor particuliere beleggers, is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. De Staat der Nederlanden werd vertegenwoordigd door het Rijksvastgoedbedrijf.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact