Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Wereldwijde fusie Cushman & Wakefield en DTZ afgerond

C&W Nieuw logo
Klik om te vergroten

Het nieuwe Cushman & Wakefield heeft vandaag de succesvolle afronding bekendgemaakt van de wereldwijde fusie tussen Cushman & Wakefield en DTZ. Het bedrijf heeft ook het managementteam voor Europa, het Midden-Oosten en Azië (EMEA) bekendgemaakt en een nieuwe visuele identiteit en logo onthuld.

Het gecombineerde bedrijf, dat de merknaam Cushman & Wakefield krijgt, is een van de grootste commerciële vastgoeddienstverleners ter wereld. Het nieuwe Cushman & Wakefield combineert de beste aspecten van beide oorspronkelijke organisaties met een omzet van $5 miljard, 43.000 medewerkers, circa 400 miljoen vierkante meter vastgoed in beheer en een transactiewaarde van $191 miljard.
De EMEA organisatie wordt geleid door CEO John Forrester en Chairman Carlo Barel di Sant´Albano.

“Vandaag is een historisch moment voor de internationale vastgoedwereld.” aldus Forrester. “De fusie heeft onze gezamenlijke doelstelling van schaalvergroting en klantgerichtheid wereldwijd enorm versneld, iets wat we afzonderlijk van elkaar niet hadden kunnen bereiken. Deze nieuwe reikwijdte van de organisatie stelt ons in staat een breder scala aan vastgoedoplossingen te kunnen leveren. We hebben een leidende positie in alle belangrijke steden over de hele wereld en kunnen onze diensten leveren in elke grote mondiale markt.”

In EMEA heeft het nieuwe Cushman & Wakefield 5.000 medewerkers in 40 landen en een omzet van bijna $800 miljoen. Hiermee behoort de organisatie tot de top drie commerciële vastgoedorganisaties in alle grote Europese economieën. Hiermee is het bedrijf een leidende speler op de vastgoedbeleggings- en vastgoedgebruikersmarkt en in de belangrijkste sectoren van de commerciële vastgoedmarkt. Tot de klanten behoren onder meer negen van de top 20 Forbes internationale merken en 82 procent van de top 50 internationale investeerders.

Het gecombineerde bedrijf, dat wereldwijd wordt geleid door Chairman Brett White en President Tod Lickerman, is actief in meer dan 60 landen over de hele wereld en is in elke grote markt goed gepositioneerd voor verdere groei.

Nieuw Europees management

Cushman & Wakefield heeft ook het Europese management bekendgemaakt. Het bedrijf heeft een team samengesteld dat praktische ervaring, managementvaardigheden, zakelijk inzicht en klantgerichtheid zodanig combineert dat het de agressieve groeistrategie van de organisatie kan realiseren.

Carlo Barel di Sant´Albano zegt hierover: “We hebben ons nieuwe businessmodel in Europa opgebouwd rondom onze klanten zodat we ons volledig kunnen richten op de voortdurende stroom van uitdagingen waarmee zij dagelijks worden geconfronteerd. Elk lid van het team is een marktleider in zijn vakgebied. De diversiteit, de ervaring en het enorme talent van het nieuwe Cushman & Wakefield, maken ons tot een voorbeeld voor de sector. Vastgoed is in de kern een peoples business, en wij hebben de beste mensen in huis. Dit is dan ook één van de belangrijkste onderscheidende factoren van de nieuwe organisatie en dit zal een onmiddellijk en positief effect hebben op onze klanten.

EMEA leiderschap


Chief Executive, EMEA Division: John Forrester

Chairman, EMEA Division: Carlo Barel di Sant’Albano

Regio leiderschap


Head of Central & Eastern Europe Region: Jonathan Hallett
Head of Northern Europe Region: Koen Nevens
Head of Southern Europe Region: Joachim Sandberg
Head of UK & Ireland Region: Colin Wilson
Chair of UK & Ireland Region: Digby Flower

Landen leiderschap


Head of Belgium: Koen Nevens
Head of Czech Republic: Jonathan Hallett
Head of France: Antoine Derville
Chair of France: Olivier Gerard
Head of Germany: Frank Nickel
Head of Hungary: Gergely Pados
Head of Italy: Joachim Sandberg
Head of Luxembourg: Koen Nevens
Head of Netherlands: Jeroen Lokerse
Head of Poland: Charles Taylor
Chair of Poland: Alan Colquhoun
Head of Portugal: Eric van Leuven
Head of Russia: Sergey Riabokobylko
Head of Slovakia: Cristina Dumitrache
Head of Spain: Oriol Barrachina
Head of Sweden: Agneta Jacobsson
Co-heads of Turkey: Togrul Gonden and Tugra Gonden

Sector leiderschap


Head of EMEA Capital Markets: Jan-Willem Bastijn
Head of EMEA Global Occupier Services: James Maddock
Head of EMEA Property Management: Michael Hatt
Chair, EMEA Retail: Justin Taylor
Chair, EMEA Project Management and Building Services: Philip Nye
Co-chair, EMEA Logistics: Robert Hall
Co-chair, EMEA Logistics: Mark Webster
Co-chair, EMEA Valuation & Advisory: Rupert Dodson
Co-chair, EMEA Valuation & Advisory: Bryn Williams

Nieuwe visuele identiteit


Cushman & Wakefield heeft ook een nieuwe visuele identiteit en nieuw logo bekendgemaakt waarmee het bedrijf zich positioneert voor de toekomst en tegelijkertijd recht doet aan de historie van een vertrouwd wereldwijd merk met een sterke en brede geschiedenis.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact