Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Vanilia opent derde winkel in Amsterdam in de Utrechtsestraat

Vanilia Utrechtsestraat 139
Klik om te vergroten

Het Nederlandse modelabel Vanilia, producent en retailer van de labels Sport Couture, Celebrate en Modern Business, heeft onlangs de derde boutique in Amsterdam geopend. Met deze winkel telt het modelabel inmiddels twintig winkels in de top-winkelsteden van Nederland. De nieuwe boutique aan de Utrechtsestraat 120 heeft een winkeloppervlak van circa 150 m2 en is door de eigenaar – een institutionele belegger - grondig gerenoveerd. Vanilia heeft de winkel overgenomen van damesmode label Centre Neuf.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de eigenaar van de winkel, een institutionele belegger, bij de verhuur. Vanilia is in de totstandkoming van de huurovereenkomst bijgestaan door winkelvastgoedadviseur B&O Retail.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact