Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Tweede Timberland-winkel opent deuren in Utrecht

Oudegracht Timberland
Klik om te vergroten

Op een iconische plek in Utrecht, aan de Oudegracht 165, opende Timberland onlangs de deuren van een nieuwe ´outdoor lifestyle winkel´ in het centrum van de stad. Dit is naast de locatie op de Steenweg 28, de tweede Timberland-winkel in Utrecht. De winkel, met een totale oppervlakte van 90 m2 verspreid over de begane grond en drie bovenliggende verdiepingen, wordt in zijn totaliteit door Timberland gehuurd.

Timberland, opgericht in 1955 in Amerika, ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd zogenoemde ´outdoor fashion´ voor dames, heren en kinderen. De organisatie telt wereldwijd zo´n 7.000 medewerkers en meer dan 230 winkels.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Timberland bij de aanhuur van deze winkel in Utrecht. Timberland heeft de winkel overgenomen van Invito die in deze transactie werd geadviseerd door Mulder ten Kate Vastgoed.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact