Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Timberland opent winkel in de 'negen straatjes' in Amsterdam

Hartenstraat 15 Amsterdam
Klik om te vergroten

Outdoor lifestyle modemerk Timberland heeft onlangs de vierde winkel in Amsterdam geopend in de Hartenstraat 15 in Amsterdam. De Hartenstraat is onderdeel van ´de negen straatjes´, een uniek winkelgebied tussen Singel, Heren-, Keizers- en Prinsengracht in Amsterdam.

De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 140 m2 verdeeld over de begane grond, de mezzanine en de kelder.

Timberland, opgericht in 1955 in Amerika, ontwerpt, produceert en verkoopt wereldwijd zogenoemde ´outdoor fashion´ voor dames, heren en kinderen. De organisatie telt wereldwijd zo´n 7.000 medewerkers en meer dan 230 winkels.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Timberland bij de aanhuur van deze winkel in Amsterdam. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze transactie geadviseerd door B&O Retail.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact