Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Corum koopt Röntgenlaan 75 in Zoetermeer

Rontgenlaan Zoetermeer
Klik om te vergroten

SCPI Corum Convictions heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Röntgenlaan 75 in Zoetermeer gekocht van Merin. Het kantoorgebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 16.296 m² en is langjarig verhuurd aan KPN. De koopsom wordt niet bekend gemaakt.

Cushman & Wakefield en Appelhoven Vastgoedadviseurs adviseerden in deze transactie Corum. Van Beuningen advocaten heeft de koper juridisch bijgestaan. Loyens & Loeff adviseerde de verkoper op juridisch en notarieel vlak.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact