Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Douglas verlengt huurcontract in Breda

Eindstraat 22 Breda
Klik om te vergroten

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens een particuliere belegger succesvol de onderhandelingen gevoerd voor een langjarige huurverlenging voor een winkel van Parfumerie Douglas in de Eindstraat in Breda.

De winkel is gevestigd in de Eindstraat 22 en heeft een oppervlak van circa 255 m² op de begane grond. De huurder, Parfumerie Douglas, werd in deze transactie vertegenwoordigd door Retail Property Management (RPM) B.V.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact