Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Doppio Espresso opent tweede vestiging in Amsterdam

Espressobarketen Doppio Espresso opent in oktober 2015 de tweede vestiging in Amsterdam (26e in Nederland) aan de Kinkerstraat 173 in Amsterdam. De espressobar heeft een oppervlakte van circa 105 m².

Het Nederlandse Doppio Espresso opende in 2007 in Groningen de eerste winkel en is de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke horeca-formule in het Nederlandse winkellandschap. Eerder dit jaar won de organisatie nog de tweede prijs in de categorie ´Shopperhoreca´ van de GfK-Out-of-Home Formule Awards. Naast een breed assortiment koffiespecials serveert Doppio Espresso ook gebak- en lunchspecialiteiten.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, in deze transactie.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact