Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield benoemt Frank Adema tot Head of Valuation & Advisory

Frank Adema
Klik om te vergroten

Frank Adema (36), sinds 2013 partner bij Cushman & Wakefield, is per 1 september benoemd tot Head of Valuations & Advisory. Adema is sinds 2007 werkzaam bij het taxatieteam van Cushman & Wakefield en voert waarderingsopdrachten uit voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers in alle grote sectoren van de vastgoedmarkt. Zijn activiteiten omvatten onder meer waarderingen van activa, taxaties voor fiscale zaken, due diligence-rapporten en waarderingen voor performance measurement. Voor zijn komst naar Cushman & Wakefield werkte hij zes jaar als vastgoedjurist bij KPMG Meijburg.

Adema volgt als Head of Valuations & Advisory Willem Rodermond op. Adema rapporteert in deze rol direct aan Jeroen Lokerse, CEO Nederland. Lokerse zegt over de benoeming van Adema: “Frank heeft enorm brede ervaring in vastgoedwaardering. Zijn expertise op het gebied van juridisch-fiscale waarderingsaspecten én zijn kennis en kunde op het gebied van waarderingen van activa, maken hem van absolute meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Daarbij is Frank een betrokken, integer persoon die het vertrouwen heeft van ons taxatieteam dat inmiddels 30 man groot is. Dat is wat ons betreft een sterke basis om zijn verantwoordelijkheden als Head of Valuations & Advisory voor onze klanten en onze interne organisatie tot een succes te maken.”

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact