Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Nespresso opent boutique in Utrecht

Het internationale koffiemerk Nespresso heeft een Nespresso Boutique geopend in Utrecht aan de Oudegracht 145. In het pand aan de Oudegracht, waar voorheen Men at Work gevestigd was, huurt Nespresso circa 470 m² verdeeld over 3 lagen.

Voor Nespresso, onderdeel van de Nestlé Group, betekent de opening inmiddels haar 8e zelfstandige boutique in Nederland. Wereldwijd is het bedrijf actief in 62 landen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance B.V. bij de verhuur. Huurder Nespresso Nederland werd geadviseerd door Colliers International.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact