Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Handelsbanken Nederland huurt 378 m² kantoorruimte in Amsterdam-Zuid

Handelsbanken Nederland heeft een 10-jarige huurovereenkomst getekend voor de huur van kantoorruimte in de J.J. Viottastraat in Amsterdam-Zuid. De bank huurt ca. 378 m² kantoorruimte op de begane grond en op de 1e en 2e verdieping, alsmede een eigen parkeerterrein en parkeergarage. 

Cushman & Wakefield adviseerde Handelsbanken, Van Dijk & Ten Cate vertegenwoordigde de verhuurder Kroonenberg Groep B.V.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact