Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

C&W verzorgt huurverlenging in Amersfoort en nieuwe huurovereenkomst in Breda

Lucardi heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor de winkel aan de Karrestraat 9 te Breda. De winkel heeft een oppervlakte van circa 93 m² begane grond. In Amersfoort werd de huurovereenkomst met Mexx voor de winkel aan de Langestraat 444-46 verlengd. Deze winkel heeft een oppervlakte van circa 753 m² verdeeld over de begane grond en kelder.
Internationaal Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder, een institutionele belegger, in deze transacties.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact