Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Vooruitgang in onderhandelingen V&D warenhuizen en V&D

Cushman & Wakefield laat namens verhuurders van V&D-warenhuizen en V&D weten dat er vooruitgang wordt geboekt in de onderhandelingen tussen beide partijen over de eenmalige en de structurele verlaging van de huurlasten. Begin februari van dit jaar was het streven om begin juli 2015 finale overeenstemming te hebben. Vandaag hebben partijen afgesproken deze termijn met circa twee maanden te verlengen omdat de afronding van het proces wat meer tijd nodig heeft dan destijds werd ingeschat.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact