Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Liu Jo huurt winkel in Laren

Het van oorsprong Italiaanse modelabel Liu Jo heeft recent een winkel aan de Nieuweweg 35 te Laren gehuurd van een institutionele belegger. Na een grondige verbouwing in september zal Liu Jo omstreeks 1 oktober 2015 haar deuren openen. De winkel in het winkelhart van Laren heeft een oppervlakte van circa 96 m2 en Liu Jo neemt hiermee de winkellocatie over van Ab Donkers.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact