Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Standard Life Investments verwerft logistieke site

De Standard Life Investments European Property Growth Fund LP ("EPGF") heeft door een tweede overname in de regio een mijlpaal bereikt en een logistieke troef verworven in Nederland met de aankoop van de Tasmanweg 2 in Venlo.

De unit van 28.014 m² (301.540 sq ft) ligt op een toplocatie in Venlo en biedt gestroomlijnde cross-docking warehouse faciliteiten. Het is volledig verhuurd aan het wereldwijde transport- en logistiek bedrijf DSV.

Veronica Gallo-Alvarez, Fund Manager van de Standard Life Investments European Property Growth Fund, zegt in reactie op de deal: "Venlo is een van de belangrijkste logistieke en transport sites in Europa. We zijn verheugd met de aankoop van de ze locatie. Deze acquisitie is in lijn met onze strategie om ons op de lange termijn op een stabiel inkomen en rendement te richten met als belangrijkste speerpunt de prestaties in een positie op de markten te exploiteren met potentieel voor kapitaalgroei. "


Cushman & Wakefield trad op namens Standard Life Investments; JLL trad op names verkoper.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact