Cushman and Wakefield uitgeroepen tot Beste Vastgoedmanager winkels 2014 door Syntrus Achmea - Cushman & Wakefield

Cushman and Wakefield uitgeroepen tot Beste Vastgoedmanager winkels 2014 Syntrus Achmea

Cushman & Wakefield (winkels), Hoekstra Vastgoedbeheer (woningen) en MVGM Kantorenmanagement (kantoren) zijn de beste vastgoedmanagers van 2014. Dat blijkt uit de jaarlijkse VastgoedMonitor van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Voor het vastgoedmanagement van woningen, winkels en kantoren in de portefeuilles werkt Syntrus Achmea samen met gespecialiseerde beheerders. Met de VastgoedMonitor worden deze managers jaarlijks beoordeeld op hun prestaties en wordt per categorie de beste manager gekozen.

Hugo Ammerlaan van Cushman & Wakefield zegt over de benoeming: “Syntrus Achmea is één van de leidende winkelvastgoeddbeleggers in Nederland en het is dan ook een groot compliment om door hen ‘de beste vastgoedbeheerder’ te worden genoemd. We winnen deze prijs nu voor het vierde achtereenvolgende jaar en we vinden het wederom een bevestiging van onze service en kwaliteit. Het is vooral een compliment aan ons professionele team dat dagelijks met grote toewijding zorgt voor het vastgoedmanagement van circa 100 winkellocaties van Syntrus Achmea.”

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact