Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Berlin Hyp herfinanciert High Tech Campus

Berlin Hyp verstrekt een lening van 85 miljoen euro aan Ramphastos Real Estate Investments, de vastgoedonderneming van Marcel Boekhoorn, voor de herfinanciering van de High Tech Campus in Eindhoven.
Dat maakte de Duitse geldschieter 11 juni bekend. De High Tech Campus huisvest meer dan 135 bedrijven op een vierkante kilometer met 45.000 m2 faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling, 185.000 m2 kantoorruimte en 6.000 m2 voor beginnende ondernemingen. Een gebied van 125.000 m2 kan nog worden ontwikkeld.

Adelaer Real Estate Finance trad op als adviseur van Ramphastos Real Estate Investments en bracht de vastgoedonderneming in contact met Berlin Hyp. Cushman & Wakefield adviseerde Berlin Hyp over de waardering van High Tech Campus. Loyens en Loeff trad op als adviseur van de financier. Nauta Dutilh stond Ramphastos bij op juridisch gebied.

Boekhoorn hield de High Tech Campus in bezit nadat investeringsmaatschappij Kildare vorig jaar de hand had gelegd op de rest van zijn vastgoedportefeuille. Dat gebeurde via de aankoop van de onderliggende leningen voor 430 miljoen euro.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact