Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Arjen Boesveldt, Head of Retail in Nederland geïnterviewd door PROVADA TV over de uitdagingen op de Nederlandse winkelmarkt.

Arjen Boesveldt participeerde tijdens PROVADA 2015 in een debat over de toekomst van het Nederlandse retaillandschap. Kernvraag was hoe we het Nederlandse winkellandschap gezond kunnen houden. Onderwerpen die zijn besproken zijn onder meer consumententrends, winnende retailconcepten en vooral samenwerking tussen alle stakeholders om tot een goed functionerend winkelgebied te komen.Arjen Boesveldt at the Real Estate Exhibition PROVADA