Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Angiodynamics Netherlands verlengt huurovereenkomst in Amsterdam

Margriettoren Amsterdam
Klik om te vergroten
Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft AngioDynamics Netherlands geadviseerd bij de heronderhandeling voor de huur van het kantoor in de Margriettoren in Amsterdam Zuidoost. AngioDynamics huurt hier circa 754 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw inclusief 7 parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage. AngioDynamics sloot een nieuwe, langjarige huurovereenkomst met eigenaar KanAm Grund Institutional Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH, die bij deze transactie werd begeleid door CBRE.

AngioDynamics Netherlands is een van oorsprong Amerikaans bedrijf actief op het gebied van medische apparatuur.
Cushman & Wakefield is een van de grote internationale vastgoedadviseurs op de commerciële vastgoedmarkt. Onderdeel van het dienstenportfolio is huisvestingsadvies aan kantoorgebruikers. Cushman & Wakefield adviseert en begeleidt gebruikers in het gehele huisvestingsproces inclusief het voeren van huurheronderhandelingen namens opdrachtgevers.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact