Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Ted Baker opent flagship store

Het internationale modemerk Ted Baker opent na de zomer de eerste winkel in Nederland aan de Leidsestraat 64-66 in Amsterdam. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Ted Baker bij de aanhuur van deze winkel die de flagship store van het modemerk wordt.
De winkel beslaat vier verdiepingen van het pand op de dominante hoek van de Leidsestraat en de Kerkstraat. Het karakteristieke pand, waarin Replay gevestigd was, is door eigenaar Vastned van binnen en van buiten volledig gerenoveerd.

Het Britse designermerk, vooral bekend om haar stijlvolle designs en elegante jurken, vindt haar oorsprong in Glasgow in 1988. Tot heden is de collectie in Nederland alleen online en als shop-in-shop, zoals De Bijenkorf en geselecteerde onafhankelijke retailers, beschikbaar.

Ted Baker heeft in de aanloop naar de opening van de nieuwe flagship store de campagne #Tedgoesdutch gelanceerd.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact