Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Syntrus Achmea verkoopt bouwmarkt aan Corum

De Nederlandse vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van haar opdrachtgevers recentelijk een bouwmarkt verkocht aan koper Corum AM management. De transactie betreft een bouwmarkt in Nijmegen. Het object beslaat 6.381 m² en is tot 31 december 2023 volledig verhuurd aan GAMMA.

Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie verkoper Syntrus Achmea. Houthoff Buruma adviseerde de verkoper op juridisch en notarieel vlak en Lambert Kerkman adviseerde de koper op juridisch en notarieel vlak.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact